logo

GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg

Agenda

Invloed uitoefenen! - Pak je rol als professional

GERION Invloed Uitoefenen 14122018‘Doctors in the lead!’ Een veelgehoorde uitspraak die op social media en in elk medisch tijdschrift al een keer naar voren is gekomen. Van de huidige specialist ouderengeneeskunde wordt meer verwacht dan alleen medisch inhoudelijke expertise. Je dient de regierol te nemen, de multidisciplinaire samenwerking te bevorderen, het management te adviseren, de dienstverlening verder te ontwikkelen en als ambassadeur op te komen voor goede medische zorg voor kwetsbare ouderen. Maar hoe doe je dat allemaal?

Persoonlijke effectiviteit, regievoering en kennis van organisaties en ondernemerschap worden als kernpunten genoemd voor het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. Deze tweedaagse cursus richt zich met name op groei van jouw persoonlijke effectiviteit, en het vergroten van jouw vaardigheid in het formeel en informeel invloed uitoefenen op beleid in complexe zorgorganisaties. Niet alleen kennis over, maar vooral het uitoefenen en toepassen in de dagelijkse (hectische) praktijk staan hierbij centraal.

Klik hier voor de folder

Datum 9 en 10 mei 2019
Tijd 9 mei 9.00 - 21.30 uur en 10 mei 9.00 - 16.30 uur
Plaats Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, Soesterberg
Kosten 995,- euro (incl. overnachting, lunch, diner, koffie en thee)
Doelgroep
Specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en physician assistants werkzaam in de ouderenzorg
Maximaal aantal deelnemers: 16
Accreditatie 15 punten

Aanmelden

Contact


GERION
Tel 020-4448237
Email gerion@vumc.nl
Postadres
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
Bezoekadres
De Boelelaan 1109 (OZW gebouw 9A-03)
1081 HV Amsterdam

Route